زنان و اقتصاد مقاومتی/
تولید و ترویج صنایع دستی توسط بانوی کارآفرین کامیارانی

با سرمایه اولیه ای که از طریق سازمان بسیج سازندگی دریافت نمودم توانستم کارگاهی راه انداخته و علاوه بر تولید صنایع دستی، کار آموزش هنرجویان را شروع کنم و در کنار آن کار آفرینی نمایم.
به گزارش شاهوخبر؛ از جمله اهدافی که برای اقتصاد مقاومتی تعریف شده است، کاهش وابستگی ها و تأکید بر مزیت های تولید داخلی و تلاش برای خودکفایی برای کسب توسعه و پیشرفت می باشد.
در این میان خانواده به عنوان مهم ترین نهاد اجتماعی در تربیت و پرورش منابع انسانی باید تقویت شود تا زمینه توسعه اقتصادی در کشور فراهم گردد و رکن مهم خانواده نیز زنان می باشند که تاکنون توانسته اند نقش بسیار خوبی را در پیشبرد اهداف اقتصاد مقاومتی و کمک به اقتصاد درون خانوادگی ایفا نمایند.
در این گزارش سعی بر آن است که چارچوب فعالیت های بانویی از دیار کامیاران تشریح گردد که با همکاری سازمان بسیج سازندگی توانسته است کارگاهی برای تولید انواع صنایع دستی فراهم آورده و علاوه بر ایجاد کسب وکاری برای خویش، برای دهها زن و دختر جویای کار، کار آفرینی نماید.
«سهیلا بهرامی » با راه اندازی کارگاه تولید فرش دستباف و تابلو فرش و همچنین کارگاه تولید انواع کیف پارچه ای و چرم دوزی، علاوه بر کسب درآمد و مهیا نمودن هزینه های زندگی خود و دو فرزندش، به انجام کارهای دستی مورد علاقه خود پرداخته و اوقات فراغت خویش را به ساخت انواع کارهای هنری اختصاص داده است.
بهرامی دراین باره می گوید: علاقه خاصی به انجام کارهای هنری و صنایع دستی داشتم و این باعث شده که از همیشه اوقات خود را به این امور بگذرانم و در زمینه قالی بافی، چرم دوزی و ... تبحر پیدا کنم؛ همه این زبر دستی ها در زمانی که بر اثر ناملایملات زندگی به کار نیاز پیدا کردم، باعث شد که روی پای خویش ایستاده و با ساخت انواع صنایع دستی، در کنار آن به آموزش دیگران بپردازم.
وی می افزاید؛ با داشتن مدارک معتبر فنی و حرفه ای کارم را آغاز کردم و ضمن برپانمودن کارگاه قالی بافی، چرم دوزی و کیف دوزی، اکنون بالغ بر 40 هنرجو در زمینه های مختلف هنری و کسب وکار را نیز آموزش می دهم.
بهرامی درباره نوع آموزش قالی بافی و تابلو فرش بیان می دارد که، برای این آموزش ها، ابتدا به مدت 10 روز با هنرجویان کار می کنم تا تبحر اولیه را به دست آورند، سپس تمام امکانات مورد نیاز اعم از دارقالی، نقشه، نخ وسایر وسایل لازم را در اختیار آنان قرار می دهم تا در زمینه سرمایه اولیه مشکلی نداشته باشند.
این بانوی کارآفرین به مدد و یاری سازمان بسیج سازندگی بسیار می بالد و تاکید می کند، با 100 میلیون ریالی که از طریق این سازمان دریافت نمودم توانستم با این سرمایه اولیه، کارگاهی راه انداخته و علاوه بر تولید صنایع دستی، کار آموزش هنرجویان را شروع کنم و در کنار آن اینک برای 15 نفر به صورت مستقیم و غیر مستقیم کار آفرینی نمایم.
بهرامی به مشکلات کاری خود و همچنین میزان سودآوری کار نیز اشاره می کند و می گوید: با توجه به اینکه برای کارگاه اجاره پرداخت می کنم و تمام خدمات را خریداری می نمایم، بر میزان سودآوری کار تاثیر می گذارد و در هر دوره 4 ماهه فروش و عرضه صنایع دستی به بازار مصرف، سود خالص این کار به حدود 15 میلیون ریال می رسد.
بانوی کارآفرین کامیارانی در پایان از سازمان بسیج اقتصادی می خواهد که برای گسترش کارآفرینی و تولید صنایع دستی، با توجه به اینکه بسیاری از افراد جویای کار و هنرجویان، از زنان سرپرست خانوار و دختران خواهان کسب وکار هستند، سرمایه بیشتری در اختیار وی قرار دهند تا بتواند برای توسعه اقتصاد مقاومتی و ترویج بازار کار خانگی زنان تلاش نماید.
انتهای پیام/الف
لینک کوتاه: https://goo.gl/I19pyd
برچسب ها :
زنان سرپرست خانواردختران خواهان کسب وکارسازمان بسیج اقتصادیتولید صنایع دستیبانوی کارآفرین کامیارانینظرات کاربران :
دیدگاه های ارسالی شما، پس از تایید توسط مدیریت در وب سایت منتشر خواهد شد.
پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
- 370 فقره تصادف نوروز امسال به فوریت های پزشکی کُردستان گزارش شد
- مصاف شهرداری کامیاران و خوشه طلایی ساوه در ورزشگاه آزادی
- زمینه سرمایه گذاری و اشتغال را فراهم می آوریم/ پیش بینی 32 میلیارد تومان اعتبار برای مکانیزه نمودن 2 هزار هکتار از اراضی پایاب سد گاوشان
- رهبر انقلاب:در مقابل کسانی که بخواهند رای مردم را در انتخابات بشکنند می ایستم/ انقلاب و پیشرفت متوقف نمی شوند
- شرایط شرکت در مسابقات قوی ترین مردان سال 96 بزوش اعلام شد
- مطالبه مردم و رهبری از مسئولان تمرکز بر تولید و اشتغال است
- سال جدید، سال اشتغال بیشتر برای جوانان خواهد بود/باید مشارکت حداکثری، رقابت سالم و انتخابات قانونی، مد نظر همه ما باشد
- اجرایی شدن طرح تامین مالی خُرد در کامیاران با اعتبار 120 میلیارد ریالی
- پرداخت 13 میلیارد ریال تسهیلات خود اشتغالی برای اشاعه کسب وکار در کامیاران
- روایت های تکان دهنده عکاس ایرانی از فاجعه بمباران شیمیایی حلبچه+تصویر
- ایام نوروز زمان مناسبی برای ارتقای فرهنگ ترافیک شهری است
- وزنه بردار کامیارانی در راه مسابقات جهانی مکزیک
- آغاز پیش ثبت نام داوطلبان کاندیداتوری شورای اسلامی شهر و روستا
- انتصاب رئیس جدید شرکت گاز کامیاران
- کرمانشاه و کُردستان در صدر آمار استان های بیکار ایران
- فاجعه حلبچه و تاثیر آن در تحول حقوق بین الملل
- صعود زمستانه گروه کوهنوردی شاهو به قله دماوند
- تجلیل از انتها قبادی، بانوی نویسنده کامیارانی
- اعطای نشان شوالیه توهین به هنرخوشنویسی است/ ما باید به فرانسوی ها نشان هنر بدهیم
- شطرنج باز کامیارانی، قهرمان مسابقات یابود شهدای پلاسکو
- راه اندازی گشت های نوروزی در بازار کامیاران
- نقش بی بدیل زنان در امور اجتماعی انکار ناشدنی است/ انتخابات بهترین فرصت برای نقش آفرینی زنان است
- زنان می توانند پیشگامان تغییر در جهان باشند
- دیدار شهرداری کامیاران و پیام مقاومت ساری در ورزشگاه آزادی
- انتقاد فرمانده سپاه کُردستان از ضعف اقدامات فرهنگی در استان
- هرچه داریم، از شهدا داریم و این حقیقت محض است
- انتشار کتاب صید قزل آلا در پالنگان با ریچارد براتیگان
- تولید و ترویج صنایع دستی توسط بانوی کارآفرین کامیارانی
- ماردین رستمی قهرمان قهرمانان شطرنج کُردستان شد