همراهی خاک و خاشاک با بازی کودکان کامیارانی

با همفکری و همکاری شرکت های معتبر در امر شهرسازی و نماسازی به وضعیت اسفناک ظاهر شهر کامیاران رسیدگی شود،حدالمقدور به پارک ها و میادین تفریحی که حق کودکان این شهر است توجه شود.
به گزارش شاهو خبر؛ بر اساس یافته های روان شناسی و روانکاوی،کودکان به بازی های جمعی و حضور در میادین مختلف نیاز دارند و وظیفه والدین آنهاست که این میادین را در منزل، اجتماع های فامیلی و دوستانه و نیز در محل بسته زندگی مانند کوچه و یا آپارتمان برایشان فراهم سازند.
همین کودکان برای ورود به دنیای بزرگ تر و آشنایی با حجم وجودی همسالان خود نیاز های بیشتری داشته، با حضور در پارک، شهربازی، مهد ها و کلاس های مختلف به اقناع وجودی می رسند،که در این میان نقش دستگاه های دولتی و یا عمومی مانند شهرداری ها پررنگ تر می شود.
شهر کامیاران با جمعیتی70 هزار نفری و طبعا هزاران نونهال وکودک فاقد شهربازی استاندارد و یا پارک های بازی متناسب با سن و سال، جنسیت و حتی عمومیت وجود کودکان است؛ این مشکل زمانی بیشتر نمود پیدا می کند که به شهرک های اطراف شهر با جمعیتی فراوان توجه نماییم که کودکان این بخش چگونه تفریح می کنند یا سرگرمی های روزمره آنان در چه مکان و فضایی سر می گیرد.
پارک بازی که در شهرک بعثت ساخته شده است نمونه بارزی از بی سلیقگی، بی توجهی و حتی بی رغبتی متولیان شهر به امور کودکان و اوقات فراغت آنهاست؛ سرهم نمودن چند دستگاه تاب و سرسره تحت عنوان پارک بازی نه تنها پاک نمودن صورت مساله است، بلکه توهینی بارز به شخصیت کودکان این شهر می باشد که باید در میان خاک و خاشاک زمین پارک خاطره سازی نمایند و بازی های روزمره را تجربه کنند.
همین پارک بازی که از سراتفاق روبروی اداره آموزش و پرورش کامیاران قرار گرفته است در زمینی خاکی و سوخته و با حضور انواع مارمولک ها و حتی مارهایی که از دو سالن مرکز خرید گندم و سالن ورزشی نیمه کاره در اطراف و اکناف می گردند راه اندازی شده است، کاری بسیار غیرکارشناسانه و صرفا برای برباد دادن عوارض و مالیات های شهروندان که سالیانه پرداخت می نمایند.
وجود مرکز خرید گندم خود معضل بزرگتری برای کودکان در پارک و حتی شهروندان ساکن در این منطقه است، با سیلو نمودن گندم در محوطه روباز، وزش بادهای تابستانی و همراهی خاک های زمین پارک، چنان گردوغباری را به گلوی کودک نوشکفته و دیگر ساکنین فرستاده می شود که انگار در میان بادهای سیستان گیر افتاده اند.
این نمونه ایی از دهها مراکز تفریحی کودکان شهر کامیاران است که تقریبا همگی چنین وضعیتی را دارند و شهرداری کامیاران نیز ظاهرا جز ساخت تابلوهای مختلف برای سردر این سازمان عمومی عمل دیگری در سرندارد،ظاهرسازی مناسب هر شهر و توجه به نماها و المان های آن می تواند پوششی برای کمبودها، معضلات اقتصادی و اجتماعی باشد که شهرداری کامیاران نه این را می داند و نه آن را... .
پسندیده است که با همفکری و همکاری شرکت های معتبر در امر شهرسازی و نماسازی، مقداری به وضعیت اسفناک ظاهر شهر کامیاران رسیدگی شود و حدالمقدور به پارک ها و میادین تفریحی که حق کودکان این شهر است رسیدگی شود.
راستی اعضای شورای شهر کامیاران در چه حالند؟!
انتهای پیام/ف
برچسب ها :
شهرداری کامیارانپارک بازیکودکان کامیارانیشهرک بعثتنظرات کاربران :
علی [شنبه 21 شهریور 1394 | 14:08] پاسخ
کاش کامیاران اصلا شورا نمی داشت بهتر بود مثل قبل فقط یه شهردار بود وپاسخگو بود الان شهر حداقل 8 شهردار دارد به هرکی مراجعه می کنی به دیگری پاس می دهد در زمستان هرگ اشیلین وتاوسان توز امان خواد - کاش کسی بود فاز 3 خیابان شاهو وکوچه های انرا سری می کشید -در خصوص دریافت هزینه اسفالت کوچه ها وعدم اسفالت کزارش تهیه کنید
دیدگاه های ارسالی شما، پس از تایید توسط مدیریت در وب سایت منتشر خواهد شد.
پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
- 370 فقره تصادف نوروز امسال به فوریت های پزشکی کُردستان گزارش شد
- مصاف شهرداری کامیاران و خوشه طلایی ساوه در ورزشگاه آزادی
- زمینه سرمایه گذاری و اشتغال را فراهم می آوریم/ پیش بینی 32 میلیارد تومان اعتبار برای مکانیزه نمودن 2 هزار هکتار از اراضی پایاب سد گاوشان
- رهبر انقلاب:در مقابل کسانی که بخواهند رای مردم را در انتخابات بشکنند می ایستم/ انقلاب و پیشرفت متوقف نمی شوند
- شرایط شرکت در مسابقات قوی ترین مردان سال 96 بزوش اعلام شد
- مطالبه مردم و رهبری از مسئولان تمرکز بر تولید و اشتغال است
- سال جدید، سال اشتغال بیشتر برای جوانان خواهد بود/باید مشارکت حداکثری، رقابت سالم و انتخابات قانونی، مد نظر همه ما باشد
- اجرایی شدن طرح تامین مالی خُرد در کامیاران با اعتبار 120 میلیارد ریالی
- پرداخت 13 میلیارد ریال تسهیلات خود اشتغالی برای اشاعه کسب وکار در کامیاران
- روایت های تکان دهنده عکاس ایرانی از فاجعه بمباران شیمیایی حلبچه+تصویر
- ایام نوروز زمان مناسبی برای ارتقای فرهنگ ترافیک شهری است
- وزنه بردار کامیارانی در راه مسابقات جهانی مکزیک
- آغاز پیش ثبت نام داوطلبان کاندیداتوری شورای اسلامی شهر و روستا
- انتصاب رئیس جدید شرکت گاز کامیاران
- کرمانشاه و کُردستان در صدر آمار استان های بیکار ایران
- فاجعه حلبچه و تاثیر آن در تحول حقوق بین الملل
- صعود زمستانه گروه کوهنوردی شاهو به قله دماوند
- تجلیل از انتها قبادی، بانوی نویسنده کامیارانی
- اعطای نشان شوالیه توهین به هنرخوشنویسی است/ ما باید به فرانسوی ها نشان هنر بدهیم
- شطرنج باز کامیارانی، قهرمان مسابقات یابود شهدای پلاسکو
- راه اندازی گشت های نوروزی در بازار کامیاران
- نقش بی بدیل زنان در امور اجتماعی انکار ناشدنی است/ انتخابات بهترین فرصت برای نقش آفرینی زنان است
- زنان می توانند پیشگامان تغییر در جهان باشند
- دیدار شهرداری کامیاران و پیام مقاومت ساری در ورزشگاه آزادی
- انتقاد فرمانده سپاه کُردستان از ضعف اقدامات فرهنگی در استان
- هرچه داریم، از شهدا داریم و این حقیقت محض است
- انتشار کتاب صید قزل آلا در پالنگان با ریچارد براتیگان
- تولید و ترویج صنایع دستی توسط بانوی کارآفرین کامیارانی
- ماردین رستمی قهرمان قهرمانان شطرنج کُردستان شد
کودک کامیارانی [چهارشنبه 21 مرداد 1394 | 09:32] پاسخ
فکر کنم این روزها همه میدانند که شورای شهر کامیاران مشغول به چه کاری هستند؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟